Resultaten voor soa zelftest apotheek

soa zelftest apotheek
 
SOA testen anoniem Apotheek Prins Hendrikplein Zeeheldenkwartier Den Haag.
Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? Let op: medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen.
GEZOND: Testen op SOA's' doe je vanaf nu gewoon thuis.
Maar vrees voor stigmatisering, fysieke ongemakken, reacties van anderen, gebrek aan privacy en anonimiteit houden ons weg van geneeskundig personeel. Met zelftests voor thuis wil online apotheek Optiphar daar nu verandering in brengen. Testen op chlamydia en gonorroe kan vanaf nu gewoon vanuit je badkamer. Aan jou de keuze of je opteert voor oraal, anaal of vaginaal. De resultaten zijn, afhankelijk van de test die je kiest, 48 tot 72 uur later beschikbaar. Een labo voert de testen uit op de staaltjes die jij opstuurt en garandeert zo de betrouwbaarheid. Je anonimiteit wordt verzekerd door de resultaten slechts 14 dagen beschikbaar te houden in het systeem, daarna worden ze voorgoed gewist. Dus als de nacht toch iets te wild en bevlogen was, neem dan het zekere voor het onzekere en doe een test. Je lichaam en je toekomstige bedpartner zal je er dankbaar voor zijn. Volg Marie Claire op Facebook et Instagram om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends inzake beauty, cultuur, lifestyle, food en nog veel meer. Tags: Seks, Soa.
SOA testen 24/7.
Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort? Het is belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen. Bekijk onze SOA-testwijzer voor een gericht testadvies behorend bij jouw gelopen risico. Kom je hier niet uit neem dan contact op met de medewerkers van Soapoli-online; zij helpen jou graag verder. Medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren.
Verkooppunten. Waar te koop? testalize.me.
Nu bestellen zaterdag in huis! Ook online behandeling mogelijk! Nu bestellen zaterdag in huis! Online behandeling mogelijk! Uitslag binnen 48 uur op te vragen. INFO Menu schakelen. Onze producten zijn online verkrijgbaar maar ook bij drogist en apotheek. Bij de apotheek ligt de test bovendien in de afhaalautomaat van Pharmaself24. WAAR TE KOOP?
OneDayClinic Utrecht OneDayClinic Anonieme SOA test.
Het grote voordeel van OneDayClinic is het feit dat je hier geheel discreet en anoniem kan laten testen op soa. Dankzij de ruime openingstijden van onze soa poli in Utrecht en haar specialisatie in soa testen, kun je vrijwel altijd op dezelfde dag geholpen worden.
Soa-thuistest GGD Zeeland.
Als behandeling nodig is, ga je hiervoor naar de GGD of de huisarts. In onderstaande situaties is het verstandiger geen thuistest te doen maar om langs te komen op het spreekuur huisarts of GGD. Dit omdat het misschien nodig is om je op meer soa te testen. Als je klachten hebt. Als je gewaarschuwd bent voor een andere soa dan chlamydia of gonorroe. Als je man bent en seks hebt met mannen. Als je geboren bent in een land waar meer soa voorkomen buiten West-Europa. Als je geld verdient met seks. Als je onvrijwillig seks hebt gehad. Aanvragen en ophalen soa-thuistest. Je kunt de soa-thuistest hieronder aanvragen. Nadat jouw aanvraag is verwerkt, ontvang je een bevestiging via de mail. Iedere maandag worden de aanvragen verwerkt en uitgegeven. Met deze bevestiging en jouw legitimatiebewijs kun je de test in de periode van één week ophalen bij de volgende locaties.: Receptie GGD Zeeland Goes, Westwal 37, Goes ma t/m vrij 08.30 17.00 uur. BENU Apotheek Vlissingen, Badhuisstraat 106, Vlissingen ma t/m vrij 08.00 17.30 uur.
Diagnostiek voor U SOA-onderzoek.
Hoe wordt het SOA onderzoek uitgevoerd? We raden u aan de instructie en folder goed door te nemen, voor u begint. Bekijk ook de instructievideo. Folder SOA Onderzoek pdf 3.7mb. De kosten van dit onderzoek zijn afhankelijk van de door uw zorgverlener aangevraagde onderzoeken.
Kan ik met een zelftest mijn gezondheid testen? Rijksoverheid.nl.
een zelftest die u bij de apotheek, drogist of op internet koopt: bijvoorbeeld om de cholesterol in uw bloed te meten of een soa-test.; uw bloed, urine of ontlasting laten controleren bij een laboratorium.; een full-bodyscan: full-bodyscans zijn in Nederland nog verboden.;
Hiv-zelftests in de apotheek Aidsfonds.
Hiv in Nederland. Hiv-zelftests in de apotheek. Hiv-zelftests in de apotheek. Afgelopen weekend was in het nieuws dat Nederlanders tegenwoordig bij gespecialiseerde apotheken terecht kunnen voor een hiv-zelftest. Aidsfonds juicht deze ontwikkeling toe. Hiv-zelftests maken het doen van een hiv-test laagdrempeliger.

Contacteer ons