Meer resultaten voor soa zelftest

soa zelftest
 
Soa-test GGD Groningen.
Status: gesloten Wat kun je zelf doen om een soa te voorkomen? Wanneer je er voor zorgt dat je altijd veilig vrijt, hoef je niet bang te zijn voor een soa. Veilig vrijen is meer dan alleen een condoom gebruiken.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Doe geen zelftest maar ga naar een arts of GGD als.: je klachten hebt die kunnen passen bij een soa. je gewaarschuwd bent voor een soa. je als man de afgelopen 2 dagen onbeschermd anale seks hebt gehad en kans heb gelopen op hiv.
Soa-test GGD Zeeland.
Ook bij klachten of als je door je partner bent gewaarschuwd, kom je hiervoor in aanmerking. Bijna een kwart van de jongeren loopt vroeg of laat een seksueel overdraagbare aandoening soa op. Meestal is dat chlamydia. Maar er zijn meer soa's, zoals.:
SOA test thuis zelf doen? 404 Not Found.
de test-uitslag is onduidelijk en wordt fout of twijfelachtig afgelezen. de informatie bij de test ontbreekt of is onduidelijk. Zoals blijkt uit het rapport van Soa Aids Nederland over SOA Zelf Tests, is een thuistest of zelftest voor SOA niet betrouwbaar.
Zelfafnametest GGD Amsterdam.
Je in het werkgebied van de GGD Amsterdam woont. Jij, je ouders én je partners in Nederland dan wel West-Europa, VS, Canada of Australië zijn geboren. Je geen klachten hebt die kunnen wijzen op een soa. Je niet bent gewaarschuwd voor een soa.
Review: Damespraatjes test een Soa-thuistest Damespraatjes.
Ik denk dat er onterecht een taboe heerst op het testen op Soas maar ik weet ook wel dat dit taboe nog even blijft. Met een zelftest wordt de barrière verlaagd je te laten testen. Het zou me niets verbazen als op deze manier meer mensen een test doen.
Chlamydia Thuistest Zelftest Soa Dokteronline.com.
Hoe sneller deze soa aangepakt wordt, hoe beter. Wacht daarom nooit tot u klachten krijgt, maar test uzelf op chlamydia zodra er sprake kan zijn van een besmetting. Met de Chlamydia Zelftest kunt u dat discreet en eenvoudig doen op een moment dat het u uitkomt.
Thuistesten Sense.info.
De zelftest kan namelijk niet kloppen. Heb je wel een soa of hiv, dan moet je sowieso naar de dokter voor behandeling nodig. Je maakt voor een zelftest dus onnodige kosten en de onduidelijke uitslag levert stress en onzekerheid op.
Soa-test.
Houdt er ook rekening mee dat er altijd kans is op een onjuiste uitslag. Als je een zelftest koopt kies er dan bij voorkeur eentje die je op moet sturen naar een laboratorium. Let er ook op dat de test een duidelijke instructie heeft. Ga met klachten altijd naar een arts. Het duurt meestal een weken voordat alle uitslagen binnen zijn. Afhankelijk van waar je je hebt laten testen, krijg je soms zelfs al direct de eerste uitslagen te horen. Voor alle uiteindelijke uitslagen word je meestal gebeld. Sommige GGD's' sms-en de uitslag of je kunt via een persoonlijke code op internet kijken. Als blijkt dat je een soa hebt, is het belangrijk dat je meteen met de behandeling begint.

Contacteer ons