Resultaten voor zelftest soa etos

zelftest soa etos
 
Voel Gezond. je weer gezond en lekker in je vel met onze zelfzorgmiddelen Etos.
Daarom vind je bij Etos een ruim assortiment aan producten voor een veilig en gezond seksleven. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Bekijk dan hier al onze gezondheidsadviezen of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan.
Chlamydia zelftest etos Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, HIV Syfilis Test Man. Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, HIV Syfilis Test Man van De SOA Tester in de categorie Chlamydiatest. AW10 digitale alcoholtester voor een betrouwbare zelftest. AW10 digitale alcoholtester voor een betrouwbare zelftest van Alcowise in de categorie Alcoholtest.
Man en last van een schimmelinfectie?
Daarnaast kan een schimmelinfectie vanzelf over gaan, in tegenstelling tot een SOA. Een SOA moet altijd behandeld worden door een arts. Canesten GYNO crème bestellen. Vaginale schimmel voorkomen. Canesten is een geneesmiddel en bevat clotrimazol. Lees voor gebruik de bijsluiter. Canesten Gyno Balance is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Canesten Gyno Test is een zelftest en geeft een indicatie.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
bol.com Testing at Home SOA-thuistest 1 stuk Soatest.
Houdt u daarom rekening met het moment van het uitvoeren van de test. Zo heeft Chlamydia een incubatietijd van 1-3 weken, Gonorroe 2-14 dagen en Trichomonas 1-4 weken.PreventieHet gebruik van een condoom beschermt tegen de overdracht van een SOA. Verder is het belangrijk om uzelf regelmatig te testen bij onveilig seksueel contact of bij aanhoudende klachten. Toon meer Toon minder. Schrijf een review. van de 5. Aantal reviews: 3. 5 december 2017. Ik raad dit product aan. Artikel snel in huis en zag er degelijk uit. Afname is goed uitgelegd en niet moeilijk te doen. Na twee dagen was het op het lab en weer twee dagen later had ik de uitslag. Was sneller dan bij mijn huisarts en goedkoper. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? 5 juli 2013. Dit is echt een fijn product. Testen bij de huisarts zijn tegenwoordig al 200 euro omdat de laboratoriumtesten binnen het eigen risico vallen. Dit product stuurt ook je urine naar een geaccrediteerd laboratorium, zodat het net zo betrouwbaar is als een ziekenhuistest!
Zelf een SOA Test doen? Lees deze belangrijke informatie! Condoom Anoniem.
Daarom worden dit soort goedkope zelftesten niet aangeboden door Condoom-Anoniem. Lees verder voor informatie over Laboratoriumtests die je wel zelf thuis kunt afnemen. Hoe kan ik een goede SOA test doen? De meest betrouwbare manier om zekerheid te krijgen over het wel of niet hebben van een SOA, is door een SOA test te doen bij een huisarts of Soa Poli van de GGD.
Merken overzicht Voordeeldrogisterij.nl.
EZ Test Badzout. EZ Test Cocaïne Versnijdingsmiddelen. EZ Test Cocaïne Zuiverheidstest. EZ Test THC. EZ-Test Cocaïne Crack Cocaïne. Bekijk alles Drugsgebruik Testen. Bekijk alles Gezondheids Testen. Blaasontsteking en Urinewegen. Bekijk alles Laboratorium Testen. Bekijk alles Soa Testen. Bekijk alles Meten Wegen.
GGD Rotterdam-Rijnmond Soa seksualiteit.
Meer informatie over soas vindt u online. Speciaal voor jongeren tot 25 jaar, is er de website Sense.info. Hier kunt u vragen stellen over soas en seksualiteit. Als u ouder bent dan 25 jaar, kunt u via de Infolijn van Soa Aids Nederland uw vraag stellen. Bent u man en heeft u seks met mannen?
Saltro Directlab Betrouwbare soa-test bestellen.
Over Saltro Directlab. Saltro Directlab is telefonisch bereikbaar op.: 030 236 11 22. Saltro 2018 Saltro Directlab is een initiatief van Saltro. Voor het ontwikkelen van deze dienstverlening is advies ingewonnen van huisartsen, consumenten, arts-microbiologen, de GGD Utrecht en Soa Aids Nederland.

Contacteer ons