Meer resultaten voor gonorroe zelftest

gonorroe zelftest
 
Soa zelftesten van internet of drogist wordt afgeraden SOAcare.
De betrouwbare soa-test van SOAcare. Voor de bepaling van Chlamydia trachomatis en Neisseria Gonorroe maakt SOAcare geen gebruik van soa zelftesten maar van Zelfafname testen: men neemt de test thuis af, stuurt hem terug en vervolgens wordt deze geanalyseerd in een gekwalificeerd laboratorium.
Welkom Soapoli-online.
Er verschijnt een overzicht met daarop alle soa-testen en het moment waarop jij deze betrouwbaar kan laten testen. Wil je weten welk soa-test advies bij jouw risico hoort? Check de Soa-testwijzer. Deze calculator is alleen van toepassing op soa-testen van Soapoli-online. Chlamydia, gonorroe en trichomonas.
Gonorroe.info Gonorroe zelftest.
Een gonorroe zelftest is erg laagdrempelig en kan een goede manier zijn om jezelf te testen op een besmetting met gonorroe. Deze vorm van testen kan erg handig zijn wanneer je een beetje onzeker bent en je liever niet hebt dat mensen weten dat je gonorroe denkt te hebben.
Chlamydia en Gonorroe SOA test. Thuis test met laboratorium uitslag.
Durex Play Toys. Chlamydia en Gonorroe test professionele laboratorium test. Chlamydia en Gonorroe test professionele laboratorium test. Beschikbaar: Op voorraad. Snel overzicht Chlamydia en Gonorroe test professionele laboratorium test. SOA zelftest voor chlamydia en gonorroe met meer 99% zekerheid dan de goedkopere thuistesten.
Wanneer voer je een soa-zelftest uit? Soa Aids Nederland.
Wacht minstens twee weken na je laatste risicovolle sekscontact voor je een chlamydia en gonorroetest doet. Krijg je klachten: ga naar een arts en doe geen zelftest. Doe de soa-testen na twee weken maar herhaal de testen op hiv, syfilis en hepatitis B drie maanden na je laatste risicovolle sekscontact.
Soa-zelftest Soa Aids Nederland.
Dat betekent dat hij of zij niets aan een ander mag doorgeven zonder jouw toestemming. Doe geen zelftest maar ga naar een arts of GGD als.: je klachten hebt die kunnen passen bij een soa. je gewaarschuwd bent voor een soa.
Heb ik gonorroe? Soapoli-online.
Dit kan door je huisarts, via de GGD maar ook anoniem via onze arts in Gouda. Na behandeling van de gonorroe infectie kan je na een onveilig contact opnieuw besmet worden met gonorroe. Het is van belang om sekspartners altijd te waarschuwen zich te laten testen op gonorroe.
Anonieme soa test gonorroe Amsterdam, Utrecht en Den Bosch.
De mogelijke gevolgen van onbehandelde gonorroe. Gonorroe is tijdens de incubatietijd, de klinische fase en bij een asymptomatische infectie besmettelijk voor zowel mannen als vrouwen. Dit geldt ook als er geen ziekteverschijnselen zijn: u kunt gonorroe direct na het seksuele contact en tijdens de behandeling overdragen op uw partner.
Test jezelf thuis op Gonorroe. Veilig en discreet.
Hoe weet je of je Gonorroe hebt? Door gebruik te maken van deze Gonorroe thuis test kun je zelf checken of je besmet bent met de Gonorroe bacterie. Je kunt op een eenvoudige manier jezelf testen op de aanwezigheid van het gonorroe antigen in genitale afscheiding.

Contacteer ons